ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

DESCOPERĂ CAIACUL

 Un program introductiv,  caiac pe Lacul Ghioroc, lângă Arad special gândit pentru cei care doresc să învețe în siguranță tehnica de bază a vâslitului, să se relaxeze și să descopere un nou hobby. 

Cost

100RON/ persoana

PARTICIPANȚI

  • grup de minim 4 persoane + 1 trainer
  • adulți, familii cu copii, tineri, vârstă minimă 11 ani
  • 7 caiace disponibile

CE FACEM?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Experiența anterioară nu este necesară. Aceasta poate să fie prima ta întâlnire cu apa, caiacul și padela. Trainerii noștri îți vor furniza toate informațiile tehnice, astfel încât să îți asigure confortul și siguranța.

Trainerii noștri îți vor asigura tot suportul astfel încât să prevină riscurile și să te ajute să ai o experiență pozitivă. Te provocăm să ieși din zona de confort!

Caiacele noastre sunt extrem de stabile și ușor de manevrat. Oricum, încă de la început, vei fi instruit asupra modului în care trebuie să reacționezi  în situația în care vei reuși “performanța” de a te răsturna. De asemenea vei purta și vestă de salvare pe tot parcursul activității.

Cunoștințe minime de înot sunt recomandate. Pentru siguranța ta, pe parcursul activităților, vei purta o vestă de salvare.

Îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră, confecționate dintr-un material care se poate usca rapid. Pentru zilele însorite este recomandată o șapcă, iar pentru cele mai reci sau cu vânt un windstopper.

Pentru o zi cu caiacul pe apă sunt lucruri esențiale care nu trebuiesc să lipsească: o sticlă cu 2 l apă, cremă și ochelari de soare, un schimb de haine și încălțăminte uscate, un rucsăcel pentru cele de mai înainte, o gustare.

PROGRAMEAZĂ IEȘIREA TA PE APĂ

Ești interesat de acest program? Trimite-ne un mesaj și putem programa împreună o ieșire pe apă.