Înălțimi mai Mari, Experiențe mai Adânci

VARA ACEASTA, FII EROUL PROPRIEI  AVENTURI!

Pe fondul impresionant al naturii și a peisajelor Muntilor Retezat, Academia Outdoor Alpin vă invită să explorați și să experimentați frumusețea și aventura prin tabere de vară, concepute special pentru a stimula un stil de viață activ și sănătos în rândul copiilor. Fiecare zi în tabără este o oportunitate de a descoperi noi activități outdoor, de a întâlni prieteni noi și de a se bucura de distracție într-un mediu sigur și încurajator.

Taberele noastre sunt mai mult decât simple excursii – sunt o călătorie în dezvoltarea personală și colectivă. Prin intermediul jocurilor de echipă si a activităților precum ture cu bicicleta, drumeții, tehnici de alpinism și orientare cu harta si busola, caiac, copiii își dezvoltă nu doar aptitudinile fizice, ci și pe cele mentale.

Elementele de educație outdoor și aventură devin unelte esențiale în procesul de învățare, toate ancorate în principiile pedagogiei experiențiale.

ALEGE TABERELE NOASTRE DIN VARA ACEASTA

TABERELE NOASTRE ÎI ÎNCURAJEAZĂ PE PARTICIPANȚI SĂ DEZVOLTE:

 ALĂTURĂ-TE

AVENTURII

NOASTRE!

La Academia Outdoor Alpin, fiecare zi este o aventură care contribuie la formarea unui tânăr independent și puternic, capabil să facă față provocărilor cu încredere și determinare. Cu un cadru natural de neegalat și o echipă dedicată de instructori profesioniști, suntem aici pentru a oferi o experiență de neuitat, care modelează caractere și amintiri pe viață.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre dinamice pentru o vară plină de aventură, învățare și distracție. Descoperiți puterea și frumusețea naturii împreună cu noi la Academia Outdoor Alpin – acolo unde aventura întâlnește învățarea!

DESCOPERĂ ȘI ALTE PROGRAME PENTRU COPII