ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

TABARA DE LEADERSHIP PENTRU ADOLESCENTI

EXPLOREAZA-TI  POTENTIALUL DE LIDER IN TABARA DIN MUNTII RETEZAT!

Cost

1980RON/ persoana

Ești pregătit să îți explorezi potențialul și să devii liderul pe care lumea îl așteaptă? Tabăra noastră de Leadership în Munții Retezat este proiectată special pentru adolescenți ca tine, care sunt gata să își depășească limitele și să descopere ce înseamnă cu adevărat să fii lider.

Dezvoltă-te în Inima Naturii

Programul nostru, cu o durată de 7 zile, este fundamentat pe principii de educație outdoor și pedagogie experiențială, oferindu-ți o platformă unică pentru autocunoaștere și dezvoltare personală. Sub îndrumarea trainerilor noștri specializați, vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de lider, capacitatea de comunicare și de a ieși din zona de confort.

Pentru Cine Este Această Tabără?

Tabăra este deschisă pentru tinerii cu vârste între 12 și 18 ani, dornici să își asume responsabilități de lider și să își exploreze limitele. Este o oportunitate unică de a învăța, de a crește și de a face schimbări pozitive în viața ta și în comunitatea din jur.

Ce Facem?

Activități Care Construiesc Lideri

Jocuri de Echipă: Participă la activități care îți vor testa și dezvolta abilitățile de lider și de lucru în echipă.

Sesiuni de Debriefing: Reflectează asupra experiențelor zilei sau a diferitelor activitati și extrage lecții valoroase pe baza propiilor experiente sau ale celor din jur pentru dezvoltarea ta personală.

Aventuri în Aer Liber: Explorează frumusețea Munților Retezat prin drumeții, orientare cu harta și busola, mountain bike, caiac, expediție cu cortul, elemente de cățărare și tehnică de alpinism, tehnici de supraviețuire, elemente de prim ajutor și tir cu arcul, activități care îți vor îmbogăți experiența și te vor ajuta să crești.

Transformă-te în Liderul de Mâine

În Munții Retezat, nu doar că vei descoperi peisaje de o frumusețe rară, dar vei și trăi experiențe care îți vor modela caracterul și te vor pregăti pentru provocările viitoare. Fiecare zi în tabăra noastră este o oportunitate de a învăța despre tine și despre cum să influențezi lumea într-un mod pozitiv.

Înscrie-te acum în Tabăra de Leadership și fă primul pas spre a deveni liderul pe care lumea îl așteaptă!

PROGRAMEAZA-TI AVENTURA DIN ACEASTA VARA

Esti interesat de aceasta tabara? Trimite-ne un mesaj si iti putem rezerva un loc sau oferi detalii suplimentare.

DESCOPERA PROGRAMELE NOASTRE