Cost

1650RON/ persoana

Escapadă Activă în Inima Naturii: Boot Camp Vidra, Munții Apuseni

Descoperă puterea ascunsă din tine și reconectează-te cu natura într-o aventură de neuitat în Vidra, inima Munților Apuseni. Deconectează-te de la agitația cotidiană și alătură-te nouă pentru patru zile pline de energie, antrenamente funcționale și activități outdoor care te vor revitaliza complet.

Ce Îți Oferim?

  • Cazare Confortabilă și Pensiune Completă: Odihnește-te într-un spațiu primitor după o zi plină de activitate și bucură-te de mese sănătoase și gustoase, pregătite special pentru a susține un regim de antrenament intens.
  • Antrenamente Variate și Provocatoare: Indiferent de nivelul tău de condiție fizică, programele noastre personalizate sunt gândite să te ajute să te depășești.
  • Wellness și Mindfulness: Învață tehnici de respirație și mindfulness pentru a-ți echilibra mintea și corpul, îmbunătățindu-ți în același timp focusul și starea de bine.
  • Socializare și Energie Pozitivă: Alătură-te unei comunități de oameni ca tine, pasionați de mișcare și natură, și creează legături care pot dura o viață.

Echipament Necesar?

  • Încălțăminte comodă pentru activități outdoor.
  • Îmbrăcăminte sport specifică antrenamentelor propuse.
  • Pentru seara haine mai groase.

TRAINERII NOȘTRI

ALEX
Certificat ca Personal Trainer, preparator fizic și instructor de aerobic, pentru a-i ajuta pe cei din jur să-și schimbe stilul de viață prin intermediul sportului.
FABIANA
Fostă atletă, absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport. Certificată ca Personal Trainer cu experiență de peste 12 ani. Specializări : Inot, Schi, Pilates , Bodypump , Functional Training School.
DANIEL
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. Personal Training si pregătire fizică sportivi. Specializări: Volei, Tenis de câmp, Schi. Trainer outdoor specializare pedagogie experiențială.

FUNCTIONAL TRAINING

ANTRENAMENT TIP CIRCUIT

ALERGARE DE ANDURANTA

ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

FIT – FUNCTIONAL – FUN

BOOT CAMP

STRECHING

DRUMETII

BIKING

Investește în Tine: 1650 RON

Acest preț include cazarea, toate mesele, activitățile planificate și accesul complet la toate facilitățile noastre.

Locuri Limitate pentru o Experiență Exclusivă!

Nu rata ocazia de a-ți depăși limitele și de a trăi o experiență unică care îmbină aventura, antrenamentele fizice și wellness-ul mental într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, trimiteți un mesaj sau contactați-ne direct. Suntem aici să vă ajutăm să faceți primul pas către o versiune mai bună a voastră.

REZERVĂ-ȚI LOCUL!

Esti interesat de acest Boot Camp? Trimite-ne un mesaj și îți putem rezerva un loc sau oferi detalii suplimentare.

DESCOPERA PROGRAMELE NOASTRE