Site-ul www.academiaoutdooralpin.ro este proprietatea OUTDOOR ALPIN SRL, denumita Academia Outdoor Alpin, societate comerciala cu sediul in Arad, inregistrata la registrul comertului cu nr J2/1090/2019, CUI 41239952. Scoala de schi Stana de Vale este un program al Outdoor Alpin SRL dezvoltat in statiunea Stana de Vale, Budureasa, jud Bihor.
Academia Outdoor Alpin, logo-ul AOA Academia Outdoor Alpin, Scoala de schi Stana de Vale si logo-ul Scoala de schi Stana de Vale sunt marci ale Outdoor Alpin SRL. Toate drepturile rezervate.

Outdoor Alpin SRL isi rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informațiile conținute pe site numai in interes personal sau numai cu indicarea sursei. Orice utilizare a conținutului site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Outdoor Alpin SRL.

1. CONSIMTAMANT SI ACORD:

Prin utilizarea acestui site web, va exprimați acordul fata de termenii si conditiile de utilizare a website-ului academiaoutdooralpin.ro si a portalului de rezervare www.scoaladeskistanadevale.setmore.com . Outdoor Alpin SRL va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea se face in scop personal, cu conditia sa mentinerii simbolurilor si textelor cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiți cu scop comercial. Materialele din acest site sunt proprietatea Outdoor Alpin SRL si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. Utilizarea acestui site este in totalitate responsabilitatea utilizatorilor. Outdoor Alpin SRL nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legătura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
2. PROTECTIA DATELOR. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, dispuneți de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact.

3. INFORMATII COLECTATE.

Exista numeroase moduri in care puteți utiliza serviciile noastre: pentru a va informa / inregistra, pentru a cauta si a distribui informatii, pentru a crea continut nou sau pentru a comunica cu alte persoane care utilizeaza website-ul sau portalul de rezervare www.scoaladeskistanadevale.setmore.com. Informațiile pe care le colectam difera in funcție de modul in care folosiți website-ul. Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folosiți unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informații personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de administratorul website-ului in conformitate cu scopurile prezentate in acest document.
Pe langa faptul ca prin prezentul document va informam ca prin inregistrarea pe website-ul www.academiaoutdooralpin.ro sau pe portalul de rezervare www.scoaladeskistanadevale.setmore.com se colecteaza anumite date personale, ca o masura suplimentara de a ne asigura ca sunteti informati si avem consimtamantul dumneavoastra, in formularele de rezervare sau contact am introdus campuri de validare pe care pe care trebuie sa le bifați DOAR după ce ați citit cu atenție “termenii si conditiile de utilizare a site-ului” si “politica de confidentialitate”. Prin continuarea utilizarii website-ului si a portalului de rezervare, atunci cand intalniți astfel de campuri (formulare), va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre Outdoor Alpin SRL.

4. Toate informatiile utilizate pentru descrierea serviciilor disponibile pe website (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezintă o obligatie contractuala din partea Outdoor Alpin SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5. SERVICII SCOALA DE SCHI:

Varsta minima de inscriere este 3 ani pentru schi si 6 ani pentru snowboard, in regim de lecție privata. In cazul lectiilor de grup, acestea se desfasoara pe nivele tehnice de pregatire si varsta. Lectiile si cursurile se desfasoara pentru patru nivele tehnice: incepator nivel 0, incepator, intermediar sau avansat.  Cursantii minori ai Scolii de schi Stana de Vale sunt obligați sa poarte casca de schi! Participantii la lectii au datoria sa cunoasca si sa respecte codul de conduita pe partiile de schi. Toti monitorii Scolii de schi Stana de Vale sunt posesori ai unei diplome de formare profesionala cu calificarea Monitor de schi, snowboard si sporturi de alunecare pe zapada.

Monitorii scolii de schi Stana de Vale au dreptul de a suspenda un curs sau lectie in următoarele cazuri:

  • Echipament specific deficitar sau inexistent.
  • Nerespectarea indicatiilor monitorului, fapt care poate duce la periclitarea integritatii corporale a cursantilor sau a celorlalti schiori.
  • Nerespectarea deliberata a normelor de conduita pe partiile de schi.
  • Consumul de bauturi alcoolice sau prezentarea la lectie sub influenta bauturilor alcoolice.
  • Conditii meteorologice nefavorabile (in acest caz lectia va fi reprogramata).

Lectiile de schi sau snowboard durează 1 ora (55 minute instructie efectiva). Asigurati-va ca ajungeți la ora planificata! In cazul intarzierii, timpul rămas nu se raporteaza. Punctul de intalnire se afla in fata la baza partiei langa Apres Ski. Copiii vor fi adusi de catre parinti cu 10 minute inainte de inceperea lectiei si vor fi preluati de acestia la finalul ei. In caz de neprezentare, serviciile platite nu pot fi rambursate. Tariful indicat nu conține asigurari in caz de accidente. Tarifele nu includ costul biletelor de transport pe cablu. Pentru rezervarile facute online in timpul saptamanii, de luni pana joi inclusiv, se aplica un discount de 10% din pretul afisat pe site, in afara perioadelor de vacanta.

Pentru ca rezervarea online sau telefonic a unei lectii sa fie ferma trebuie achitat 50% din contravaloarea lectiei rezervate in cont RO71BTRLRONCRT0569526701 – Outdoor Alpin SRL si trimisa o dovada a platii.

Lectiile rezervate pot fi reprogramate pana cu 2 ore inainte de ora inceperii lectiei. Lectiile se vor reprograma tinand cont de rezervarile existente si in functiei de disponibilitatea organizatorului. Cu mai putin de 2 ore inainte de ora de incepere a lectiei orele nu mai pot fi reprogramate.

In cazul anularii rezervarii cu mai mult de o saptamana inainte de lectie, se va rambursa intreaga suma platita;
In cazul anularii rezervarii cu mai putin de 7 zile inainte de lectie, se va rambursa 50% din suma;
In cazul anularii rezervarii cu mai putin de 2 zile inainte de lectie, suma achitata de client nu se restituie;
In cazul anularii in termenul stabilit a unor lectii rezervate si platite, organizatorul va returna sumele platite in termen de 7 zile lucratoare, fara comisioanele bancare aferente.