ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

TIR CU ARCUL

Liniște, relaxare si echilibru pentru cateva ore. Un scurt training legat de tehnică si reguli, urmat de trageri de la diferite distanțe.

Cost

80RON/ persoana

PARTICIPANTI

  • Copii, tineri, adulti, firme
  • Grup minim 4 participanti.

CE FACEM?

INTREBARI FRECVENTE

Comparativ cu alte sporturi rata de accident la tir cu arcul este redusa. Vor fi prezentate reguli clare si se va face o introducere cu privire la tehnica de tragere.

  • Arcuri pentru orice categorie de varsta: arcuri pentru copii cu 2 marimi diferite si arcuri recurve mai multe marimi pentru adulti
  • Sageti, protectie antebrat
  • Organizarea poligonului de tragere, tinte, panouri pentru tinte, plasa sageti,

Imbracaminte si incaltaminte lejera. Hainele largi si parul lung desfacut nu sunt recomandate. Bijuteriile, ceasuri, bratari vori fi scoase inainte de inceperea activitatii. Este deasemenea recomandat sa folositi incaltaminte care acopera degetele si laba piciorului.

Da, copii pot fi adusi in locatie dar vor trebui supravegheati de un adult pe parcursul activitatii.

Activitatea este recomandata adultilor, tinerilor si familiilor cu copii incepand cu 10 ani. Copiii mai mici sunt admisi in functie de structura grupului. Varsta va trebui mentionata la inscriere. Deasemenea pentru copiii sub 10 ani se pot organiza sesiuni separate de tragere sau acest gen de activitate poate fi regasit ca parte in cadrul unor alte activitati.

In cazul vremii nefavorabile activitatea se suspenda urmand a fi reprogramata. Participantii inscrisi vor fi anuntati telefonic. De asemenea se posteaza informatii si pe pagina evenimentului.

REZERVĂ UN LOC

Esti interesat de acest program? Trimite-ne un mesaj!