PROGRAME SCOALA ALTFEL

SI SAPTAMANA VERDE

Cu ajutorul programelor scoala altfel si saptamana verde, a elementelor de pedagogie experientiala si educatie outdoor va vom scoate din obisnuita sala de clasa, cu patru pereti, si va vom introduce in una noua, cu totul si cu totul diferita. Natura va fi sala de clasa pe parcursul programelor.

Folosim muntii, padurile, apele ca si instrumente extrem de eficiente pentru invatare. Cu ajutorul lor si prin activitatile la care veti fi expusi urmarim sa va scoatem din zona de confort, sa va expunem la provocari pentru  pentru a va ajuta sa lucrati mai bine in echipa, sa comunicati si sa va cunoasteti mai bine. Ne dorim sa contribuim la descoperirea personalitatilor, la descoperirea si dezvoltarea calitatilor ce stau ascunse in fiecare dintre voi.

SCOALA ALTFEL!

PROGRAME CU EFECTE PE TERMEN LUNG

Putem propune programe personalizate care sa se muleze pe nevoile fiecarui colectiv in parte: de la clase care sunt la inceput de drum (clasa a 5-a sau a 9-a) si au nevoie sa se cunoasca, la clase care nu functioneaza ca un colectiv sau  altele care pur si simplu doar vor sa se distreze si vor o experienta noua.

Programele noastre dau rezultate. Incearca si tu!

SAPTAMANA VERDE!

IN NATURA SI PENTRU NATURA

Programe ce se desfasoara in natura si care au scopul de a ne apropia de ea. Programe care ofera informatii si experiete practice despre pastrarea unui mediu curat, despre clima si biodiversitate, despre paduri, plante, animale, clima si schimbari climatice.

Programele noastre dau rezultate. Incearca si tu!

PUTEM CREA UN PROGRAM PERSONALIZAT PENTRU NEVOILE TALE SI ALE ELEVILOR TAI

Esti interesat? Trimite-ne un mesaj!