PROGRAME COMPANII

„Experiente pentru echipe” prin evenimente team building in aer liber adaptate nevoilor companiilor. Academia Outdoor Alpin foloseste „invatarea pe baza propriei experiente” special pentru a sprijini durabil oamenii, echipele si organizatiile. Folosim metodele pedagogiei experientiale pentru ca „experientele” ancoreaza cunostintele si deprinderile in mod eficient si permanent in mintea noastra.

Punem intotdeauna pe primul loc ceea ce este mai important: fiecare individ in parte, ca parte esentiala a fiecarei echipe.

PENTRU ECHIPE PUTERNICE!

ACCEPTA PROVOCAREA!

Suntem parteneri pe termen lung ai companiilor cu care colaboram, dezvoltand programe de team building adaptate nevoilor acestor in diversele etape de dezvoltare pe care acestea le parcurg de-a lungul timpului. Fie ca este vorba de leadership, organizare si planificare, cultura organizationala, creativitate si rezolvare de probleme sau comunicare livram programul potrivit in momentul potrivit. Pentru a maximiza impactul activitatilor outdoor, putem adauga sesiuni de workshop indoor cu tematica similara.

Formatele noastre de team building ajuta la cresterea motivatiei angajatilor, la implemetarea de noi proceduri sau facilitarea proceselor de schimbare.

Locatiile de implementare a programelor noastre de team building ofera conditii ideale pentru evenimentul dumneavoastra si locatia potrivita pentru implementarea programelor outdoor. Suntem flexibili in alegerea locatiilor de desfasurare si atenti la nevoile dumneavoastra.

EXPERIENTE PERSONALIZATE PENTRU ECHIPE PUTERNICE

Esti interesat de un program pentru echipa ta? Trimite-ne un mesaj!