ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

TURA CAIAC PE BEGA

Se pleacă de pe o plajă din Remetea Mare, în zona podului și se vâslește în aval pentru aproximativ 2-3 ore până la Ghiroda.  

Cost

150RON/ persoană

PARTICIPANȚI

  • grup de minim 6 persoane
  • Adulti, familii cu copii / tineri (varsta minima 12 ani), corporate

CE FACEM?

  • La plecare in tura cu caiacul pe Bega scurt instructaj cu privire la reguli de bază, echipament, siguranță. Fiecare participant va primi echipamentul necesar: padela, caiac de tură foarte stabil și vesta de salvare.
  • O scurtă încălzire pentru a ne pregăti pentru activitate.
  • Acomodare pe apa cu padela și caiacul, informații privind tehnica vâslitului.
  • Ne vom deplasa pe apă în grup, sub coordonarea trainerului.
  • Vom observa peisajele specifice zonei de luncă și mulțimea de păsări ce trăiesc aici, primind informații din partea trainerului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE TURA CAIAC PE BEGA

Tura cu caiacul pe Bega este una din categoria celor foarte usoare. Nu necesita experienta anterioara.

Caiacele noastre sunt foarte stabile si usor de manevrat. Trainerii noștri îți vor asigura tot suportul astfel încât să prevină riscurile și să te ajute să ai o experiență pozitivă. Te provocăm să ieși din zona de confort!

Sansele sa te rastorni sunt mici, dar cu toate acestea, inca de la început, vei fi instruit asupra modului în care trebuie să reacționezi  în situația în care vei reuși “performanța” aceasta. De asemenea vei purta și vestă de salvare pe tot parcursul activității astfel încât riscurile să fie reduse.

Cunoștințe minime de înot sunt recomandate dar nu absolut necesare. Pentru siguranța ta, pe parcursul activităților, vei purta o vestă de salvare.

Îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră, confecționate dintr-un material care se poate usca rapid. Pentru zilele însorite este recomandată o șapcă, iar pentru cele mai reci sau cu vânt un windstopper. Incaltamintea trebuie sa fie una care sa se poata uda.

Pentru o zi cu caiacul pe apă sunt lucruri esențiale care nu trebuiesc să lipsească: o sticlă cu 2 l apă, cremă și ochelari de soare, un schimb de haine și încălțăminte uscate, un rucsăcel pentru cele de mai înainte, o gustare.

Tura pe Mures Arad Pecica

PROGRAMEAZĂ TURA TA CU CAIACUL

Ești interesat de acest program? Trimite-ne un mesaj și putem programa împreună o ieșire pe apă.


    DESCOPERĂ ȘI ALTE PROGRAME ALE NOASTRE