ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

TURA CU BICICLETA PADUREA VLADIMIRESCU

 Tura cu bicicleta pentru copii sau familii in padurea din apropierea Aradului, 2,5 ore de miscare, relaxare activa si socializare, timp in care iti faci antrenamentul si te incarci de energie pozitiva.

PARTICIPANTI

  • Grup de minim 4 persoane + 1 trainer
  • Tura este destinata celor care nu pedaleaza foarte sportiv sau familiilor cu copii, celor care vor sa isi imbunatateasca capacitatea de efort sau doar sa se relaxeze intr-un  mod activ. Turele vor fi ghidate in concordanta cu capacitatea de efort a participantilor.
  • Biciclete MTB Scott disponibile pentru inchiriere pentru  persoane cu inaltime peste 155 cm (marimi disponibile in limita stocului).
  • Participantii cu biciclete proprii au responsabilitatea verificarii functionalitatii acestora inainte de tura. Exista posibilitatea transportului bicicletelor la padure.
  • Casca este obligatorie.

CE FACEM?

DESCOPERA EVENIMENTELE NOASTRE

[fusion_events cat_slug=”” past_events=”yes” order=”DESC” number_posts=”” columns=”4″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

PROGRAMEAZA TURA TA CU BICICLETA

Esti interesat de acest program? Trimite-ne un mesaj si putem programa impreuna o tura cu bicicleta.