ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

DESCOPERA CAIACUL

 Un program introductiv,  pe Lacul Ghioroc, special gandit pentru participantii care doresc sa invete in siguranta tehnica de baza a vaslitului, sa se relaxeze si sa descopere un nou hobby. 

Cost

80RON/ persoana

PARTICIPANTI

  • grup de minim 4 persoane + 1 trainer
  • Adulti, familii cu copii, tineri, varsta minima 10 ani
  • 7 caiace disponibile

CE FACEM?

INTREBARI FRECVENTE

Experienta anterioara nu este necesara. Aceasta poate sa fie prima ta intalnire cu apa, caiacul si padela. Trainerii nostri iti vor furniza toate informatiile tehnice, astfel incat sa iti asigure confortul si siguranta.

Trainerii nostri iti vor asigura tot suportul astfel incat sa previna riscurile si sa te ajute sa ai o experienta pozitiva. Te provocam sa iesi din zona de confort!

Caiacele noastre sunt extrem de stabile si usor de manevrat. Oricum, inca de la inceput, vei fi instruit asupra modului in care trebuie sa reactionezi  in situatia in care vei reusi “performanta” de a te rasturna. De asemenea vei purta si vesta de salvare pe tot parcursul activitatii.

Cunostinte minime de inot sunt recomandate. Pentru siguranta ta, pe parcursul activitatilor, vei purta o vesta de salvare.

Imbracaminte si incaltaminte lejera, confectionate dintr-un material care se poate usca rapid. Pentru zilele insorite este recomandata o sapca, iar pantru cele mai reci sau cu vant un windstopper.

Pentru o zi cu caiacul pe apa sunt lucruri esentiale care nu trebuiesc sa lipseasca: o sticla cu 2 l apa, crema si ochelari de soare, un schimb de haine si incaltaminte uscate, un rucsacel pentru cele de mai inainte, o gustare.

DESCOPERA EVENIMENTELE NOASTRE

[fusion_events cat_slug=”” past_events=”yes” order=”DESC” number_posts=”” columns=”4″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

PROGRAMEAZA IESIREA TA PE APA

Esti interesat de acest program? Trimite-ne un mesaj si putem programa impreuna o iesire pe apa.