PROGRAME SCOLI

SI CLASE DE ELEVI

Cu ajutorul elementelor de pedagogie experientiala si educatie outdoor va vom scoate din obisnuita sala de clasa, cu patru pereti, si va vom introduce in una noua, cu totul si cu totul diferita. Natura va fi sala de clasa pe parcursul programelor.

Folosim muntii, padurile, apele ca si instrumente extrem de eficiente pentru invatare. Cu ajutorul lor si prin activitatile la care veti fi expusi urmarim sa va scoatem din zona de confort, sa va expunem la provocari pentru  pentru a va ajuta sa lucrati mai bine in echipa, sa comunicati si sa va cunoasteti mai bine. Ne dorim sa contribuim la descoperirea personalitatilor, la descoperirea si dezvoltarea calitatilor ce stau ascunse in fiecare dintre voi.

SCOALA ALTFEL!

PROGRAME CU EFECTE PE TERMEN LUNG

Putem propune programe personalizate care sa se muleze pe nevoile fiecarui colectiv in parte: de la clase care sunt la inceput de drum (clasa a 5-a sau a 9-a) si au nevoie sa se cunoasca, la clase care nu functioneaza ca un colectiv sau  altele care pur si simplu doar vor sa se distreze si vor o experienta noua.

Programele noastre dau rezultate. Incearca si tu!

ACADEMIA OUTDOOR ALPIN

CALENDAR EVENIMENTE

[fusion_events cat_slug=”programe-scoli” past_events=”yes” order=”ASC” number_posts=”” columns=”4″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]